Gizlilik ve Veri Politikası

YÜKSEL TOPRAK GIDA HAYVANCILIK TURİZM MAK. SAN. VE TİC. A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI GİZLİLİK ve VERİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

GİRİŞ

İşbu; YÜKSEL TOPRAK GIDA HAYVANCILIK TURİZM MAK. SAN. VE TİC. A.Ş. ( Bundan sonra “ŞİRKET” olarak adlandırılacaktır.) Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikası ("Gizlilik ve Güvenlik Politikası"), kurumumuzca işlenmekte olan kişisel verilerin gizliliği ve güvenliğini nasıl sağladığımıza ilişkin usul ve esasları düzenlemektedir.

“ŞİRKET” olarak Bilgi Güvenliği Politikası’nın uygulanmasını kurumun hayati süreçlerinden biri olarak kabul etmekteyiz. Hizmetlerimizi kullanmanız sırasında, bilgilerinizi nasıl kullandığımızı, güvenliğinizi nasıl sağladığımızı ve gizliliğinizi nasıl koruyabileceğinizi açık bir şekilde bilmeniz bizim için önem arz etmektedir. Bu nedenle, Gizlilik Politikamızı zaman ayırıp dikkatli bir şekilde okumanızı önemle rica ederiz.

1.Veri Sahiplerinin Kişisel Verilerinin İşlenmesi

“ŞİRKET“ olarak sahip olduğumuz (www.yukselkiremit.com) web sitemizin ('Web Sitesi') ziyaretçilerinin gizlilik ve kişisel verilerinin korunması haklarını gözeterek ziyaretçilerimize daha iyi bir kullanım deneyimi sağlayabilmek için kişisel verilerini işlemekte ve internet çerezleri kullanmaktayız. Kurumlarımıza ait Çerez Kullanımı Politikası ('Politika'), Web Sitemizde yer almakta olup ziyaretçilerimize ve kullanıcılarımıza hangi tür çerezlerin hangi koşullarda kullanıldığını açıklamaktadır.

Bu Politika, Web Sitesi'ne hangi teknolojilerle, hangi yöntemlerle ve ne şekilde bağlandığınıza bağlı olmaksızın uygulanmaktadır.

Reşit Olmayanlar

18 yaşın altındaysanız Web Sitesi'ni ebeveynlerinizin refakati altında ziyaret etmeniz gerekmektedir. Ebeveynlerinizin refakati olmadan bu Web Sitesi'ni kullanmamanız ve hiçbir kişisel verinizi paylaşmamanız gerekmektedir.

2. Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla işliyoruz?

3. Kişisel verilerinizin aktarıldığı taraflar nerelerdir ve aktarım amacı nedir?

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde aktarılabilecektir.

4.Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

Kimliğinizi belirli ya da belirlenebilir kılan her türlü bilgi “kişisel veri”dir. KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen sözleşmenin kurulması veya ifası, meşru menfaat, hukuki yükümlülük, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması hukuki sebepleriyle İnternet sitemizi ziyaretiniz kapsamında kişisel verileriniz Kanun’da yer alan veri işleme şartlarına uygun olarak İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla teknik iletişim dosyaları olan çerezler vasıtasıyla toplanmaktadır.

5. Veri Sahiplerinin Aydınlatılması Ve Hakları

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, (www.yukselkiremit.com) uzantılı internet sitemizden ulaşabileceğiniz. İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak veya aynı içerikte bir başka yazılı belge ile “ŞİRKET” imize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

Kişisel verilerinizin korunması ve işlenmesi esasları ile ilgili kapsamlı bilgi için (www.yukselkiremit.com) adresindeki Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Tüm taleplerinizi yazılı olarak aşağıda belirtilen posta adresimize veya e-posta adresimize iletebilirsiniz

6.Bilgilere Erişim ve Güncelleme

Web sitelerimizden, iletişim bilgilerinizin, tercihlerinizin ve diğer kişisel verilerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz. Sizden e-posta yoluyla şifre, kredi kartı bilgileri veya diğer kişisel veriler asla talep edilmemektedir. Kişisel verilerinizin çalınmasına ve kötü amaçlarla kullanılmasına yönelik bu yönteme "Phishing" adı verilmektedir. Bizden gelmiş gibi görünen, ancak kişisel verilerinizi talep eden bir mesaj aldığınızda, yanıt vermemelisiniz. Hizmetlerimizi her kullandığınızda, kişisel verilerinize erişmenizi sağlamayı amaçlarız. Bu bilgiler eksik veya yanlışsa, güncellemeniz veya silmeniz için (işletmeyle ilgili geçerli bir amaç veya hukuki amaçlar nedeniyle saklamamız gerekmiyorsa) gerekli süreci işletiriz. Kişisel verilerinizi güncellerken, isteğinizi yerine getirebilmek için önce sizden kimliğinizi doğrulamanızı isteyebiliriz.

7. Veri Güvenliği Kriterlerimiz

“ŞİRKET”, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla özel nitelikli kişisel veriler de dahil olmak üzere web sitelerimiz ve/veya diğer uygulamalarımız üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini sağlamak üzere tüm gerekli teknik ve idari önlemleri almaktadır. Bu önlemler aşağıdakilerin de dâhil olduğu çeşitli konuları içerir:

8. Gizlilik ve Güvenlik Politikası Geçerliliği

Gizlilik ve Güvenlik Politikamız “ŞİRKET” tarafından sunulan (reklamcılık ve araştırma hizmetleri v.b. dâhil) tüm hizmetler için geçerlidir.

9. Bilgilendirme ve Duyuru Listesinden Çıkış

Duyuru ve bilgilendirme listemizde yer almak istemiyorsanız, tercihlerinizi güncelleyerek dilediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. “ŞİRKET” tarafından, bildirim ve iletişim amaçlı gelen ticari-elektronik iletilere erişim ve kontrol yetkisi sizin elinizdedir. Hizmet ve servislerimize olan üyeliğiniz devam ederken, sizin ile iletişim kurmamızı istemez iseniz, dijital mecralarda "İPTAL" hakkınızı kullanabilir, iptal işleminizi …….’ye ücretsiz SMS göndererek ya da çağrı merkezimize ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz. Tarafınızdan bunu geçersiz kılan bir onay gönderilinceye kadar sizinle iletişime geçilmeyecektir. Hizmetlerimizden yararlanmayı sonlandırmak ister ve üyelikten ayrılmayı seçerseniz, müşteri hizmetleri hattımızı arayabilir ya da şubelerimizde bulunan danışma birimlerine başvurabilirsiniz.

10. Gizlilik Soruları ve Hatırlatmalar

İnternet teknolojilerinin sürekli değişmesi ve İnternet tabanlı iş modellerinin sabit bir yapısının olmamasından dolayı, bu politika değişime açıktır. Gizlilik ve Güvenlik Politikası dâhilindeki her türlü değişiklik web sitelerimiz ve/veya uygulamalarımız üzerinden ziyaretçilerimize duyurulacaktır. Gizlilik ve Güvenlik Politikamızda yapılacak değişiklikleri takip etmek için, web sitemizi periyodik olarak ziyaret etmenizi tavsiye ve rica ederiz. “ŞİRKET”nin Gizlilik ve Güvenlik Politikası veya bilgi işlem konusunda sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bizimle irtibat kurunuz.

11. Spam e-Postalar

Spamming, onayınız olmadan reklam, pazarlama veya tanıtım amacıyla isteğiniz dışında e-posta gönderilmesidir. “ŞİRKET” olarak spam e-posta göndermemekteyiz. Karşı tarafın onayını almadan reklam amaçlı e-posta göndermek, yasa dışıdır. Kişisel verilerinizi (e-posta adresiniz de dâhil olmak üzere) doğrudan pazarlama veya reklam amacıyla izniniz olmaksızın kullanmayız. Aynı zamanda kişisel verilerinizi spam e-postalar için kullanacak hiçbir üçüncü tarafla paylaşmayız. Web sitelerimiz, servislerimiz ve uygulamalarımız size e-posta ile pazarlama bilgilerini alma fırsatı sunar. “ŞİRKET” tarafından gönderilen her e-posta size, istediğiniz tarihte pazarlama e-postalarını almayı durdurma imkânı sunar. Herhangi bir nedenle bir “ŞİRKET” şirketinden spam e-posta aldığınıza inanıyorsanız, lütfen hemen bize ulaşın.

12.Yasal Nedenler ve Diğerleri

Yaşadığımız ülke içindeki kanun, hukuki süreç, davalar ve/veya kamu yetkililerinden gelen talep ile “ŞİRKET”in kişisel verilerinizi açıklaması gerekebilir. 6698 Sayılı Kanununa uygun bir şekilde; Ulusal güvenlik ve diğer kanunların uygulanması veya kamu için öneme sahip diğer konularda paylaşımın gerekli veya uygun olduğuna karar verildiğinde bilgileriniz ilgili resmi makamlara açıklanabilecektir.

13.Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikasının Yürürlüğü

Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikasının Yürürlüğü 01.10.2020 tarihlidir. Politika’nın tümünün veya belirli maddelerinin yenilenmesi durumunda Politika’nın yürürlük tarihi güncellenecektir. Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikası “ŞİRKET”in internet sitesinde (www.yukselkiremit.com) yayımlanır ve kişisel veri sahiplerinin talebi üzerine ilgili kişilerin erişimine sunulur.

YÜKSEL TOPRAK GIDA HAYVANCILIK TURİZM MAK. SAN. VE TİC. A.Ş.

Adres: Ak Kent Mah. Çevre Yolu Bulvarı No: 192 / MERKEZ ÇORUM

Telefon: +90.364 225 01 38 – 39

Gsm: 0533 772 35 27

E-Posta: yukselkiremit@hotmail.com

Web Adresi: www.yukselkiremit.com